BakosFotó 2010.11.17. 17:16

Kiállítás a Westendben

A szakmai zsűri és a műkedvelő laikus szervezők véleménye alapján is kiemelkedően jó képek érkeztek a Cseppek Öröme fotópályázatra. A zsűrinek igencsak nehéz dolga volt, amikor a többszáz képből kiválasztotta azt a 100 legjobbat, amely november 2-ától egy hónapig a Westend City Centerben állítottak ki.

 

 

 

Keleti Éva, a zsűri elnöke elmesélte, hogy izgalommal készült a képek zsűrizésére. Abban biztos volt, hogy csodálatos képek érkeznek emberileg, de nem tudta, hogy fotográfiai szempontból mit várhat, hiszen az öröm rögzítése nehéz feladat. Meghatottan látta, hogy rengeteg jó kép érkezett. A kiállítás szerinte csodálatos, és ezek a képek bárhol megállnák a helyüket. Reményét fejezte ki, hogy a hagyomány folytatódik, és a következő években még több profi fotós nevez a pályázatra, mert a téma érdemes rá.

 

Ui: Ne feledjétek. Szeressétek a képem gyerekek. Részletek ITT

 

(gezenguz.hu) (kép: BakosFoto.hu)


Címkék:fotó fotópályázat öröm gyermek fotózás baba babafotó gyermekfotó Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakosfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr922455373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása