BakosFotó 2011.03.16. 14:33

Laura és Boldizsár

 

 

 

Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy óvoda. Az egri Jó Pásztor óvoda. Történt egyszer, hogy ez a jóravaló intézmény rendezett egy alapítványi bált. Jöttek is mindenféle népek a hívó szóra.  Hercegek, grófok, ki-ki a saját családjával. Ettek ittak jót mulattak. Éjféltájban aztán, tombolahúzásra került a sor. Volt ott minden, mi szem szájnak ingere. Húzták is erősen a cédulákat. Gazdára lelt ott minden. Már csak egy valami maradt. A szegénylegény ajándékutalványa. Volt is nagy tolongás. Mindenki szerette volna megkaparintani az értékes holmit.

Hirtelen nagy fergeteg támadt. Felkapta a tombolákat vitte vitte magasra, míg nem csak egy maradt. Az is egy grófi család ölében ért földet. Nagy volt az öröm, ujjongás mikor kiderült mi is a nyeremény. Gyermekeiket örökítheti meg a szegénylegény fotográfián, hogy mikor majd a gróf, és a grófné nagy szeretetben, és egyetértésben megvénültek, legyen mit csodálni.

Ha a fergeteg messzebb repült volna, az én mesém is tovább tartott volna.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ajándékutalványról bővebben ITT.

 

 

Címkék:fotó gyerek gyermek fotózás baba gyerekfotó babafotó gyermekfotó Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakosfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr252744228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása