BakosFotó 2011.06.11. 14:49

Tünde

 

A Tünde név Vörösmarty Mihály alkotása a tündér szóból. A képeken is látszik, hogy milyen igaza volt.

Tündét az otthonában látogattam meg. Szerencsénk volt minden tekintetben, mivel egy hatalmas szépen kialakított udvaruk van, és az idő is kedvezett nekünk. Az időjárásnak köszönhetően nem is erőltettem a benti képeket. Kihasználtuk az udvar lehetőségeit.

És egy plusz

Talán most találkoztam először olyan apukával, aki le tudott ereszkedni a lánya szintjére, és nem azzal foglalkozott, hogy mit mondanak mások. Nagyon tetszik ez a hozzá állás, mivel így még jobb képek születnek. Sajnos a szülők kérésének eleget téve nem tehetek ki olyan képeket, amiken Ők is szerepelnek, viszont remélem, mindenkit kárpótol a többi Tündéről készült kép.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ha Ön is szeretne ilyen fotókat gyermekéről, akkor látogasson el a www.bakosfoto.hu -ra, vagy keressen a Facebookon (BakosZoltan Photography)

 

Ha tetszett amit látott, akkor ossza meg barátaival, ismerőseivel.

 

 

 

 

 

 

Címkék:fotó gyerek öröm gyermek fotózás baba gyerekfotó babafotó gyermekfotó Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakosfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr42975317

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása