BakosFotó 2010.11.06. 20:55

Véradás az elfolyt vérért

November 4-én, az egri nemzeti szervezetek a forradalom vérbefojtásának évfordulójára véradást szerveztek. A délelőtt megjelent véradók véradásért kapott étkezési utalványait összegyűjtötték, és elvitték az egri politikai fogolynak.

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom tagjainak szemet szúrt a szokatlan rendőri jelenlét, az 5-10 perces beszélgetés alatt több rendőrautó is elhaladt mellettük, a szomszédos körforgalomban az egyik jármű egymás után háromszor is megfordult.

Az egri - jelenleg szabadlábon védekező - politikai fogoly ellen egyébként mindösszesen egy a nyomozati szakaszban tett tanúvallomás szólt, melyet F. Róbert állítása szerint szabadlábra helyezése érdekében, családja és szerettei védelmében hozott össze.

  (JSM)

 A képeket ITT megtekintheti

 

Címkék:fotó rádió magyar eger hit fotózás hősök szent korona rádió hazafi nemzetifotó Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakosfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr932429195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása