BakosFotó 2010.11.23. 12:02

Karácsonyi baba, és gyermekfotó akció

Megérkezett

 

 

Nincs ötlet, hogy a nagyszülőknek, keresztszülőknek, esetleg családi barátoknak mi legyen a meglepetés karácsonyra?

A december 31-ig élő fotózási akció kibővült egy karácsonyi ajándékkal.

 

 

Részletekről elérhetőségeimen


- A fotózás időtartama: kb. 1 óra (Természetesen ha a baba nyűgös, akkor nem erőltetjük a fotózást. Jönnek a trükkök, vagy egy másik időpont.)

- Az elkészült képekből a használhatóakat (kb. 40-50 db)egy ideiglenes webgalériába töltöm, ahonnan a szülők kiválaszthatnak 15 db-ot, amivel tovább foglalkozom (retusálás, különböző fotóeffektek, igény esetén szürkeárnyalatos vagy szepia képek is készülnek).

 

- A 15 db kiválasztott, kidolgozott képet CD lemezre írva adom át (lehetőség van a többi kép megvételére , képek nyomtatására, ami plusz költség).

 

Remélem, akcióim felkeltették érdeklődésüket. Az árakról érdeklődjenek elérhetőségeimen. Ha bármi kérdésük, kérésük lenne, kérem tegyenek ugyanígy.

 

www.BakosFoto.hu

info@bakosfotohu

bakosfoto@freemail.hu

06209123507

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakosfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr892467624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása