BakosFotó 2010.02.06. 13:06

Elindultunk

www.NemzetiFoto.hu

 

 

"A Rólunk menüpontból sok minden kiderül:


2010 februárjában indítottuk útjára a NemzetiFoto.hu weboldalt, azzal a céllal, hogy a hazaszerető embereknek is legyen egy olyan fotótárhelyük, amit ingyenesen használhatnak saját, nemzeti témákban készült fotóik közzétételére. Biztatunk mindenkit, hogy töltse fel ide az elkészített képeket, és továbbítsa a linket minél több helyre.

A cél, hogy olyan fotó gyűjteményt hozzunk létre, amit a nemzeti oldaliak szívesen látogatnak, hiszen a feltöltött képek érdekesek, tájékoztatóak és hasznosak, vagy csak egyszerűen szépek lehetnek mindannyiunk számára.

Szeretnénk azonban, ha a NemzetiFoto.hu több lenne puszta képgyűjteménynél, és kialakulhatna egy közösség, vagy akár szellemi műhelyként is működnénk.

Fontos számunkra, hogy az oldal ne legyen sablonos képek gyűjteménye, vagy semmitmondó tucatfotók tárolóhelye, inkább szép és jó fotográfiák gyűjtőhelye, amivel bemutathatjuk hazánkat, hazánk szeretetét és az érte folyó harcot.

Töltsük meg az oldalt a képek legjavával!"

 

Felhívás

A "Gyűjtemény" és "Hazánk" menüpontba bárki tölthet fel képeket (persze létrehozhat bárki külön galériát, de az nem jelenik meg a többi menüben, csak a címkéknél, illetve el lehet érni bárhonnan), és szeretnénk, ha idővel fel is töltődnének sok-sok szép fotóval. A cél, hogy bemutassuk együtt a Kárpát-medence legszebb és legcsodálatosabb helyeit olyanoknak is, akik még nem jártak az adott helyen.

Várunk lelkes fotósokat a galériák megtöltésére. Reméljük pár hét múlva büszkén mutathatjuk a NemzetiFoto.hu-t bárki számára, hogy lám-lám milyen teljes körű gyűjteményt lehet rajta találni szép hazánkról, hazánk egyes vallási- és emlékhelyeiről.

Forrás: (Szent Korona Rádió)

 

 

Várunk mindenkit szeretettel.

www.NemzetiFoto.hu

Címkék:fotó fotózás nemzetifotó Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bakosfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr211733929

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása